BoekenBoeken
Home Winacties Win een gesigneerd exemplaar van Dansen tot de zon komt van...

[AFGELOPEN] Win een gesigneerd exemplaar van Dansen tot de zon komt van Marieke Frankema!

0
357

Aankomend weekend zal multitalent Marieke Frankema haar nieuwste young adult fantasyboek presenteren tijdens de Fantasy Day op Ruïne van Brederode. Dit heuglijke feit laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Vandaar dat we hebben gevraagd of we een exemplaar aan onze bezoekers mochten weggeven. En het mooie is: daar hoef je niks anders voor doen dan het formulier onderaan dit bericht in te vullen! Deze winactie loopt tot en met 9 juni.

Over het boek

Machteld wordt gevraagd om dansles te gaan geven aan de twee kinderen van de Heer, de tweeling Albaric en Vallerie Telfour. Zij staan op het punt om te debuteren in de hogere kringen. Door een dreigende uitbraak van Toverij, een allesverwoestende magische macht, moeten zij het doen met de lessen van dit ‘dorpsmeisje’.

Al snel blijkt dat Machteld haar vak verstaat – onder haar bezielende leiding beheersen Vallerie en Albaric al snel de basis van het dansen. Minachting verandert in respect, en respect groeit uit tot genegenheid. Terwijl de Toverij door de buurlanden raast en steeds dichterbij komt, worden Machteld en Vallerie verliefd op elkaar. Een relatie tussen de twee meisjes is echter absoluut uitgesloten en Machteld moet terug naar huis.

Dan neemt Vallerie drastische maatregelen om Machteld bij zich te houden. Zo drastisch, dat er doden zullen vallen.

Deze winactie is afgelopen

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here