De Russo broers maken samen met Wizards of the Coast een Magic: the Gathering tv-serie voor Netflix

0
92

Anthony en Joe Russo, producenten van de tv-serie Community, maar nog veel bekender van de Marvel kaskrakers Captain America: Winter Soldier, en Avengers Infinity War en Endgame, keren weer terug naar het kleinere scherm. Ze gaan in samenwerking met Hasbro en Wizards of the Coast een animatieserie maken van Magic: the Gathering.

Zo is te lezen in het persbericht van Netflix: “We zijn al zolang het bestaat fans en spelers van Magic: The Gathering geweest. Dat we nu kunnen helpen deze verhalen met een animatieserie tot leven te brengen is echt een project waar we met veel passie aan kunnen werken”. De Russo broers zullen zich bezighouden met het uitwerken van een geheel nieuwe verhaallijn dat op de huidige verhalen over de Planeswalkers zal voortborduren en hen tegenover nog grotere uitdagingen zal zetten.

Magic: the Gathering bestaat al sinds 1993 en heeft met het uitbrengen van de nieuwe set War of the Spark en de digitale variant Magic: The Gathering Arena weer grote successen in het aantrekken van nieuwe spelers. Directeur van uitgever van het spel Wizards of the Coast, Chris Cocks, zegt dan ook zeer enthousiast te zijn om met Joe en Anthony nog veel meer mensen kennis te laten maken met het universum en de personages van de ontzettend rijke wereld van Magic the Gathering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.