EvenementenEvenementennieuwsFantasy Day op 9 juni bij de Ruïne van Brederode

Fantasy Day op 9 juni bij de Ruïne van Brederode

-

De zomerse temperaturen komen langzaam terug, dus we zullen weer vaker wat schrijven over mooie evenementen die worden gehouden! Afgelopen weekend was bijvoorbeeld al KeltFest, aankomend weekend is er o.a. Lemicon Castle Edition bij Parc Spelderholt in Beekbergen. Wil je weten wat er allemaal aan zit te komen? Bezoek dan onze Evenementenkalender >

Voor iedereen die van ruïnes en fantasy houdt is er op 1e Pinksterdag (zondag 9 juni), een heel nieuw evenement te bezoeken, dan wordt er namelijk een Fantasy Day gehouden op een sfeervolle locatie: de Ruïne van Brederode. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd die allemaal het unieke karakter van de ruïne uitdragen, zo wordt de ruïne voor 12 koppels (model en fotograaf) opengesteld voor fotoshoots. Dit is een unieke kans om een reportage te (laten) maken op deze prachtige locatie. Vind je dat leuk, dan kun je in kostuum komen en je laten fotograferen op deze prachtige historische locatie. Vertel over je kostuum op de speciale catwalk.

Daarnaast is er voor leesfanaten ook genoeg te beleven. Zo wordt er om 14:00 het nieuwe fantasyboek ‘Dansen tot de zon komt’ van Marieke Frankema gepresenteerd. Er wordt ook op verschillende plekken voorgelezen, door Marieke uit haar nieuwe boek, door Angelique Schipper, medebeheerder van de Ruïne, uit Vloek van de Ruïne van Brederode en Daniëlle Pasma vertelt over haar boek dat bijna gereed is: ‘Rode Draden’, een vervolg op ‘Rode handen’. Ook zijn er workshops fotografie, dans en schrijven. En natuurlijk is er ook muziek en verkoop van boeken/tekeningen in de ‘Ridderzaal’. Verder: ‘Raad de Mystery Fantasy Guest’ waarmee een oorkonde verdiend kan worden.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties