Winacties Maak kans op een gesigneerde editie van Drakenvlucht, van Salomon Corlyn

[AFGELOPEN] Maak kans op een gesigneerde editie van Drakenvlucht, van Salomon Corlyn

-

Vorige week plaatsten we de recensie van Drakenvlucht, het debuut van Salomon Corlyn. De conclusie: Een sterk debuut, vol actie, spanning, magie en humor. Met geloofwaardige personages in een groots uitgedachte wereld, waar we graag meer van zouden willen ontdekken. Afgelopen weekend was er FantasyFest en kregen we een gesigneerd exemplaar van hem mee om te verloten onder jullie. Doe mee door het formulier onderaan de pagina in te vullen! Hieronder nog even de synopsis:

Drakenvlucht, Salomon Corlyn

Eén verdwaalde Draak, twee behulpzame Elfen en een onbekende wereld vol gevaar. Bijna niemand weet van hun bestaan, behalve uit mythes en legendes. De Draken leven afgezonderd, maar elke tien jaar trekken honderden Draken de wereld rond als overgangsritueel naar volwassenheid. Er is één regel: vlieg hoog genoeg om ongezien te blijven. Helaas heeft de nieuwsgierigheid van één draak een bloedbad als uitkomst.

Als Arthirdan en Eyowine een gewonde jonge Draak vinden, weten zij nog niet wat voor gevolgen dit heeft voor de oorlog die woedt tussen de Nachtelfen en de overige Elfvolkeren van Aquirion. Ze staan hiermee aan de voet van een lange reis vol wonderen en tegenslagen. Na meer dan honderd jaar op het zelfde continent te hebben geleefd, gaat er een wereld voor hen open.

De reis gaat naar een onbekend oord, waar nog nooit een Elf of mens een voet heeft gezet. In de strijd om de Draak moeten Arthirdan en Eyowine alles op alles zetten om het wezen en zichzelf veilig te houden.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is: D. Kosters. Veel leesplezier gewenst!

Gerelateerde artikelen

13 REACTIES

  1. Wat een geweldige actie! Ik ben opgegroeid met fantasy van Raymond E Feist. Zijn boeken staan nog steeds allemaal in mijn kast. Ik geniet altijd van de prachtige werelden en personages die fantasyschrijvers creëren. Ik zou deze graag willen winnen. 😀

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties