Winacties Maak kans op De Dinion van Julian ten Böhmer

[AFGELOPEN] Maak kans op De Dinion van Julian ten Böhmer

-

Zoals je in onze recensie van vorige week kon lezen, is De Dinion het debuut van Julian ten Böhmer. Hij was al op jonge leeftijd begonnen met het schrijven van dit verhaal en uiteindelijk mocht het resultaat er ook zijn.

Uit onze recensie: “Julian Ten Böhmer heeft hier een ijzersterk debuut geschreven met een leuk plot, personages waarin je je kan inleven, zeer veel magie en actievolle zwaardgevechten en een queeste die te vergelijken is met epische klassiekers. Samen met de vlotte schrijfstijl kan ik dit boek dus zeker aanraden aan mensen die gek zijn op verhalen als die van Hennen, Heitz en Paolini. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deel 2 van deze serie.

Maak nu kans op dit boek door simpelweg onderstaand formuliertje in te vullen en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is G. Geurtsen. Veel leesplezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties