StripsStripnieuwsGratis Eppo stripuitgaven bij Uitgeverij L

Gratis Eppo stripuitgaven bij Uitgeverij L

-

Velen van jullie zullen het al gezien hebben, maar voor hen die er nog niet van op de hoogte waren is het een leuke verrassing: Voor iedereen die in deze moeilijke tijden binnen zit en behoefte heeft aan een portie strips (en wie is dat nu niet) put Eppo de komende vier weken uit het archief van meer dan 14.000 pagina’s. Om de dag verschijnt er een gratis Eppo-4-FREE die je op je computer, tablet of telefoon kunt lezen.

In deze uitgaven kun je strips van onder andere Dating for Geeks, Dirk-Jan, Snippers, Sigmund en vele anderen lezen. Ook staan er interessante interviews en artikelen in. Ideaal om kennis te maken met het stripblad!

Je kunt de gratis strips bekijken via de website van Uitgeverij L, of je kunt je abonneren via de inschrijflink op diezelfde website. Je krijgt dan elke twee dagen (behalve in het weekend) de Eppo 4-FREE in je mailbox. Veel gezondheid en leesplezier!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties