BoekenBoeknieuwsOntdek de magie van Harry Potter at Home

Ontdek de magie van Harry Potter at Home

-

Gisteren opende de website WizardingWorld.com in samenwerking met schrijfster J.K. Rowling, audioboekenuitgeverij Audible, uitgevers Bloomsbury en Scholastic en PotterMore een speciale plek voor Harry Potter fans. Deze plek, Harry Potter at Home geheten, is opgericht om alle mensen die in deze moeilijke tijden verplicht thuis zitten de mogelijkheid te geven even helemaal op te gaan in de wereld van Harry Potter.

In het begeleidende nieuwsbericht wordt uitgelegd wat je er kunt vinden: de mogelijkheid voor leraren over de hele wereld om het voorlezen van Harry Potter op te nemen voor hun klas, een gratis audioboek van deel 1, achtergrondartikelen, quizzes en spelletjes. Later zullen er nog veel meer dingen worden toegevoegd, zoals speciale knutselwerken om thuis te maken, leuke video’s hoe je Fanatstic Beasts als de niffler kunt tekenen en veel meer.

Bezoek de website via Harry Potter at Home >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties