Winacties Maak kans op De Academie van Astrid Boonstoppel

[AFGELOPEN] Maak kans op De Academie van Astrid Boonstoppel

-

Eind vorig jaar verscheen bij uitgeverij Blossom Books het boek De Academie, van de Nederlandse Astrid Boonstoppel. Joost schreef er eerder in dit jaar een mooie recensie van, waarin de mysterie en spanning volop geprezen werd. Lees de recensie hier. En nu maken jullie kans op een exemplaar!

Omschrijving

Niemand weet wat er precies gebeurt tijdens een Academiejaar aan de exclusieve Recourt Academie voor meisjes. De alumni zwijgen als het graf. Eén ding is echter zeker: de studenten worden zonder uitzondering succesvol.

Jaarlijks worden hooguit vijf studenten toegelaten tot de eliteschool van Frédéric en Isabella Recourt. De ambitieuze, talentvolle Em is een van die studenten. Ze kan niet wachten om haar grote voorbeeld, Isabella, in het echt te ontmoeten. Dit jaar is het begin van haar toekomst. Maar langzamerhand ontdekt ze dat de Academie vele geheimen kent…

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is bekend gemaakt.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties