FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in juni 2019

Series en Films op Netflix in juni 2019

-

Deze maand kregen we het nieuws dat Warner Bros hun deal over de CW series met Netflix niet verlengt. Huidige seizoenen van bijvoorbeeld Arrow, Flash, Supergirl en Riverdale blijven er te zien, maar nieuwe series en seizoenen kunnen ook zomaar op andere streamingkanalen (zoals het aankomende Disney+) terecht komen, als zij er meer voor bieden. De nieuwe CW serie Batwoman zal dus niet zonder meer op Netflix te zien zijn. Maar wat dan wel? Daarover lees je meer in dit artikel..

Een van de series waar ik zelf het meest op wacht is het derde (en helaas laatste) seizoen van Jessica Jones (zie hieronder nieuwe trailer). Deze Marvelserie is net als de andere Defenders (Luke Cage, Daredevil, Iron Fist) geannuleerd omdat Disney geen van hun Marvelhelden meer op Netflix wil hebben als ze hun eigen platform lanceren. Hopelijk wordt dit laatste seizoen een mooie afsluiter. Voor de DC fans is vanaf 23 juni de Superman film Man of Steel te zien. En als we het dan toch hebben over superhelden, vanaf 1 juni staat ook de animatiefilm Batman and Harley Quinn op Netflix.

Naast deze superhelden is er ook voor horror en sciencefictionfans nog wel wat te bekijken, zoals op 13 juni: Annabella: Creation. Vanaf 5 juni is het vijfde seizoen van Black Mirror beschikbaar en sciencefictionserie 3% krijgt een derde seizoen vanaf 7 juni.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties