FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in april 2018

Series en Films op Netflix in april 2018

-

De nieuwe maand ligt na het komende Paasweekeinde alweer op ons te wachten! Daarom bij dezen alvast een mooi lijstje met films en series die in de komende maand op Netflix toegevoegd zullen gaan worden (of waar de seizoenen nog doorlopen tot volgende maand).

Qua films zijn er wel enkele die er uit springen: De nieuwe versie van Ghostbusters met vier vrouwelijke hoofdrollen van  Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones (plus bijrol voor Chris Hemsworth) is er eentje die veel controverse opriep. Nu is er de kans de film zelf nog eens op je gemak te bekijken, want hij wordt 23 april toegevoegd op Netflix. Voor fans van het horrorgenre is er al eerder wat leuks, op 18 april wordt namelijk Ouija beschikbaar. Ook wel leuk om te vermelden: vanaf 15 april is de komische Monty Python and the Holy Grail te bekijken. Als laatste: 1 april zal Robin Hood, met Gerard Butler worden toegevoegd.

Voor de serieliefhebbers is er ook genoeg te genieten. De historische Troy: Fall of A City (nee Bradd Pitt speelt niet mee) is een BBC productie die iets waarheidsgetrouwer tracht te zijn dan de film. Verder is er een Netflix Original serie genaamd Lost in Space, naar een verhaal van sciencefiction auteur George O. Smith. Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.  

Series die verder gaan zijn het dystopische 3% (seizoen 2), Ash Vs. Evil Dead (seizoen 2), The 100 (seizoen 5) en Black Lightning (seizoen 1).

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties