FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in maart 2018

Series en Films op Netflix in maart 2018

-

Wat is februari weer snel voorbij gegaan! Met deze temperaturen is het heerlijk om lekker binnen te blijven met een goed boek, of een leuke film/serie op tv. Daarom gaan we in onze maandelijks artikeltje weer kijken wat er allemaal staat te verschijnen op Netflix komende maand:

Qua films is het in ieder geval niet verkeerd. Met wat oudere films als I, Robot (naar het boek van Isaac Asimoc) en Insidious (horrorfilm van James Wan) en de al iets recentere Star Trek: Beyond kun je al wat tijd doorbrengen… Maar er komt ook een geheel nieuwe film uit die zijn debuut op Netflix zal hebben: Annihilation. Dit is een film gebaseerd op het eerste deel van de Southern Reach serie van Jeff VanderMeer.  

In dit boek wordt Area x beschreven, een gebied dat al dertig jaar lang is afgesloten van het continent. De eerste expeditie die ernaartoe ging, kwam terug met verhalen over een ongerepte wildernis. Geen enkel lid van de tweede expeditie keerde terug. De leden van de derde expeditie moordden elkaar uit. Van de elfde expeditie kwamen de leden terug als schimmen van zichzelf en ze stierven enkele maanden later aan een agressieve vorm van kanker. In Annihilation volgen we de ervaringen van de twaalfde expeditie…

Maar ook qua series is er genoeg te bekijken! Sommige krijgen nieuwe seizoenen, zoals Sleepy Hollow, dat vanaf vandaag al het vierde seizoen in zal gaan, en Jessica Jones, die het tweede seizoen zal beginnen op 8 maart. Pas op 30 maart zal eveneens het tweede seizoen beginnen van A Series of Unfortunate Events, met Neil Patrick Harris als Graaf Olaf. Andere series lopen nog door van februari, zoals de CW superheldenserie Black Lightning en Shadowhunters, de fantasyserie gebaseerd op de Kronieken van de Onderwereld van Cassandra Clare.

 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties