FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in augustus 2018

Series en Films op Netflix in augustus 2018

-

Morgen begint augustus, een nieuwe maand met hopelijk heel wat moois op fantasygebied dat op Netflix wordt toegevoegd. Laten we eens een kijkje nemen!

Om te beginnen was afgelopen maand dit het grote nieuws: de nieuwe animatieserie van de maker van The Simpsons, Disenchanted. Dit vertelt het verhaal van het afbrokkelende Middeleeuwse koninkrijk Dreamland. Centraal staat de aan alcohol verslaafde prinses Bean, die samen met een elf en een demon de nodige avonturen beleeft. Het eerste seizoen van Disenchantment bestaat uit tien afleveringen. Deze staat vanaf 17 augustus op Netflix.

Een andere bekende serie die zal verschijnen is het tiende seizoen van Dr. Who (de laatste waarin Peter Capaldi de doctor was). Daarnaast zullen The Originals seizoen 5 en The 100 seizoen 5 in de eerste helft van augustus afgerond worden op Netflix.

Qua films begint het op 3 augustus al goed met het toevoegen van de live action verfilming van The Beauty and the Beast, met Emma Watson, Dan Stevens en Luke Evans. Op 10 augustus komt dan nog de horrorfilm The afflicted, geschoten in de bekende found footage stijl, over twee vrienden op wereldreis. 

Update: Er zijn ook nog twee extra interessante films voor augustus gepland: op 17 augustus Guardians of the Galaxy 2 en vanaf 24 augustus Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties