FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in december 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in december 2020

-

December zal voor veel mensen anders dan anders worden, zeker als we met de kerst niet met de groepen mensen samen kunnen komen zoals we dat anders doen. Dan zijn mooie nieuwe films en series op onze favoriete streamingkanalen wellicht een kleine troost. Laten we eens kijken naar wat ze te bieden hebben:

Netflix

Op Netflix komen er sowieso heel wat klassiers online, zoals E.T. the Extra-Terrestrial, The Flintstones en Teenage Mutant Ninja Turtles. Ook wat nieuwere films zoals Sherlock, 300: Rise of an Empire en The Fate of the Furious (praktisch een superheldenfilm) krijgen we te zien. Qua series hebben we seizoen 10 van Walking Dead om naar uit te kijken, maar ook de wekelijkse afleveringen van Star Trek: Discovery, de semidocuserie Alien Worlds en The Holiday Movies That Made Us. Ook wel interessant: TheAan het eind van de maand (31 december) komen de laatste 8 afleveringen van Chilling Adventures of Sabrina live, die de serie zullen afsluiten.

Disney+

Op Disney+ komt de film Mulan voor iedereen online, nadat het eerder drie maandan lang alleen voor een extra bedrag te zien was. Ook films als Soul, Godmothered en Z-O-M-B-I-E-S 2 komen op het platform. UIteraard gaat seizoen 2 van de Star Wars serie The Mandalorian weer door met wekelijkse afleveringen. En een wat oudere serie komt ook op Disney+, namelijk Once Upon a Time in Wonderland. In Victoriaans Engeland vertelt de jonge, mooie Alice een onmogelijk verhaal over een vreemd nieuw land aan de andere zijde van een konijnenhol.

Amazon Prime

Ik neem soms ook even Amazon Prime mee, aangezien er in Nederland ook steeds meer interesse in deze dienst is. Kijk voor de grap maar eens naar de onderstaande grafiek. Dat is ook niet gek, want ze zetten er steeds meer toffe films en series op, zoals afgelopen maand Greenland en The Invisible Man. Op het platform komt in december onder andere Glass van M. Night Shyamalan, seizoen 5 van de sciencefictionserie The Expanse en The Walking Dead: World Beyond, dat zich richt zich op de eerste generatie die in de zombiewereld is opgegroeid.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties