EvenementenEvenementennieuwsHarry Potter-actrice Evanna Lynch aangekondigd als gast op Heroes Dutch Comic Con...

Harry Potter-actrice Evanna Lynch aangekondigd als gast op Heroes Dutch Comic Con 2019

-

Heroes Dutch Comic Con heeft zojuist haar tweede special guest bekend gemaakt. Na Marie Avgeropoulos maakt de organisatie vandaag bekend dat Evanna Lynch, vooral bekend als Harry Potter‘s excentrieke tovenares Luna Lovegood, aanwezig zal zijn om haar fans te ontmoeten tijdens het evenement op 23 en 24 november.

Evanna Lynch

De Ierse actrice zal bij het grote publiek geen onbekend gezicht zijn; Lynch is vooral bekend van haar rol als de eigenaardige Luna Lovegood in de laatste vier Harry Potter films en was een zeer geliefd personage onder Harry Potter-fans. Onlangs werd Lynch genomineerd voor een Irish Film & Television Award (IFTA)-award voor haar hoofdrol in de onafhankelijke film My Name is Emily, welke in première ging tijdens het Toronto Film Festival van afgelopen jaar.

Lynch schitterde naast Ian Harding in de hoofdrol van de film Addiction: A 60’s Love Story en vertolkte de rol van Bridget in de BBC televisiefilm Danny and the Human Zoo. Daarnaast was zij te zien in GBF met Megan Mullally, Rebecca Gayheart en Sasha Pieterse.

In haar vrije tijd besteedt Evanna veel tijd aan haar werk als activist voor de veganistische levensstijl. Ze startte de podcast, The Chickpeeps, waarin zij samen met drie co-hosts de dilemma’s bespreekt waar je als veganist tegenaan loopt. Ook doet zij liefdadigheidswerk voor de Ierse MS-vereniging en de non-profitorganisatie The Harry Potter Alliance, welke opkomt voor mensenrechten.

Evanna Lynch zal beide dagen op het evenement aanwezig zijn. Bezoekers kunnen haar ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening van haar bemachtigen en met haar op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties