EvenementenEvenementennieuwsHeroes Dutch Comic Con verrast fans met digitaal evenement

Heroes Dutch Comic Con verrast fans met digitaal evenement

-

Bezoekers van Heroes Dutch Comic Con kunnen uit gaan kijken naar een online evenement op 6 februari 2021. Achter de schermen heeft de organisatie hard gewerkt om een online experience op te zetten, die even vermakelijk en kwalitatief zou moeten worden als het echte evenement.

We hebben onze trouwe bezoekers een aantal keer moeten teleurstellen, omdat het event niet door kon gaan vanwege corona. We zijn dan ook erg blij dat we dit leuke nieuws naar buiten kunnen brengen. Nooit eerder hebben wij een dergelijk digitaal event georganiseerd, dus het is een flinke klus om iets neer te zetten dat een gelijkwaardige kwaliteit heeft als onze fysieke shows in Jaarbeurs Utrecht. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereiding en nu al trots op wat we in februari kunnen gaan laten zien. Het belooft een interactief event te worden, met verschillende activiteiten en we hopen hiermee onze fans tussentijds een leuke ervaring te bieden boordevol verassingen.” vertelt Boet Havenaar van organisator Easyfairs. 

Activiteiten 

Tijdens de online Con zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. Zoals bezoekers gewend zijn zijn er weer drie ‘stagess’ waar activiteiten te volgen zijn, namelijk de main stage, een gaming stage en een cosplay stage. Hier zijn verschillende panels, Q&A’s, masterclasses, cosplay competities en gaming activiteiten. Ook zijn er tal van mogelijkheden om te shoppen. Het event moet een hoog interactieniveau krijgen, waardoor je niet slechts naar een scherm zit te staren, maar daadwerkelijk actief mee kunt doen met de activiteiten.

Galaxy Box

Heroes Dutch Comic Con komt speciaal voor deze editie met een Galaxy Box. Bezoekers van het digitale event kunnen deze box aanschaffen en krijgen deze vlak voor het event opgestuurd. Hierin zitten goodies, exclusieve items en andere dingen die een extra dimensie aan de beleving toevoegen. De box kost € 30,- en er is een gelimiteerd aantal beschikbaar.  

Tickets voor Heroes Dutch Comic Con Online kosten € 10,00 en zijn vanaf vandaag te koop op www.dutchcomiccon.com. Trouwe fans die hun ticket bewaard hebben voor het evenement in juni  krijgen een korting van €2,50.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties