EvenementenEvenementennieuwsHarry Potter-acteur Tom Felton komt naar Nederland voor Heroes Dutch Comic Con

Harry Potter-acteur Tom Felton komt naar Nederland voor Heroes Dutch Comic Con

-

De Engelse acteur Tom Felton is op 23 en 24 maart te gast bij Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. Deze Harry Potter-acteur is bij het grote publiek vooral bekend als de blonde, verwende tovenaar Draco Malfoy. Op beide dagen van het evenement is hij aanwezig om fans te ontmoeten.

Ondanks Felton binnen de Harry Potter-films een onuitstaanbaar figuur speelde, groeide de acteur al snel uit tot een publiekslieveling onder de Harry Potter-fans. In 2010 en 2011 werd Felton, als Draco Malfoy, door MTV bekroond tot Beste Slechterik tijdens de MTV Movie Awards.

Ook in de comic-wereld is Felton een bekend gezicht. Zijn rol als slechterik Julian Albert Desmond, Dr. Alchemy, in de DC Comics-serie The Flash was geliefd bij fans van de serie. Ondanks zijn korte run in de serie, heeft Felton de harten van de fans veroverd. Zij hopen nog altijd op een terugkeer van Dr. Alchemy.

Na het succes van Harry Potter schitterde Felton op het grote scherm in onder andere Rise of the Planet of the Apes (2011) en Risen (2016). Momenteel is Felton te zien als Logan in de YouTube Premium sci-fi serie Origins.

Tom Felton zal beide dagen van het evenement aanwezig zijn om zijn fans te ontmoeten, met hen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Kijk voor meer informatie en toegangstickets voor Heroes Dutch Comic Con op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties