EvenementenEvenementennieuwsElfia Arcen gaat door en nieuw concept: Fairy Nights

Elfia Arcen gaat door en nieuw concept: Fairy Nights

-

Afgelopen week werd er door de organisatie van Elfia al voorzichtig gepolst hoe men tegenover een evenement in deze tijd van 1,5 meter afstand houden stond en op basis van de feedback heeft met besloten toch door te kunnen gaan met Elfia in de Kasteeltuinen van Arcen op 18,19 & 20 september. Er wordt nu nog druk gekeken naar hoe de indeling er dan uit gaat zien en hoe het programma gaat worden, maar je kunt deze dagen dus alvast in je kalender vastzetten! De kaartverkoop zal via de officiële site vanaf 1 augustus van start gaan.

Maar naast Elfia Arcen is er voor dit jaar nog een extra evenement aangekondigd, als een soort van bonus nadat de Haarzuilens editie niet door kon gaan. Alle bezoekers die zoveel tijd in hun kostuum hadden gestoken kunnen deze alsnog uit de kast halen tijdens Fairy Nights met als concept: een kostuumwandeling door de tijd. Niet overdag, maar in de avondschemering en het mysterieuze avondduister. Aan het concept werd een grote groep acteurs toegevoegd die tot de verbeelding sprekende personages uit het verleden gaan uitbeelden; zowel in het uitgestrekte park als in het sprookjesachtige kasteel. En als kers op de taart: een seance show in de kapel van het kasteel met een verschijnend kasteelspook. Dit evenement zal op drie avonden gehouden worden in Kasteel de Haar: 16, 17 en 18 oktober. Meer informatie en kaarten via de officiële site: https://fairynights.elfia.com/

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties