EvenementenEvenementennieuwsDr. Strange-acteur Benedict Wong te gast tijdens voorjaarseditie Heroes Dutch Comic Con

Dr. Strange-acteur Benedict Wong te gast tijdens voorjaarseditie Heroes Dutch Comic Con

-

De Britse acteur Benedict Wong, bekend van zijn rol als Wong in Dr. Strange, komt naar Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 maart 2019. Wong is de vijfde acteur in het rijtje van indrukwekkende special guests die aanwezig zijn tijdens het evenement. Eerder werden Jennifer Morrison, Shannen Doherty, Tom Felton en Katherine McNamara al aangekondigd.

Marvel-fans herkennen hem als Wong, de sidekick van Dr. Strange in de gelijknamige film. Wong was tevens als het personage te zien in Avengers: Infinity War. In april zal Wong zijn rol hervatten in Avengers: Endgame.

Wong kent veel andere successen in zijn indrukwekkende filmcarri√®re. Hij brak door in Sunshine (2007), waar hij de rol van astronaut Trey vertolkte. Kort daarna speelde hij in de BAFTA-award winnende science fiction film Moon (2009) als Thompson. Hij was ook te zien als Bruce Ng in de succesvolle science fiction dramafilm The Martian, welke zeven Oscar nominaties ontving.Ook was hij succesvol in Netflix’s historische dramaserie Marco Polo, waar hij de rol van Mongoolse leider Kublai Khan op zich nam.

In het theater speelde Wong de hoofdrol in AIWW: The arrest of Ai Weiwei, welke te zien was in het Hampstead Theatre in Londen. Hij vertolkte kort daarna de rol van Zhang Li in het award winnende theaterstuk Chimerica.

Benedict Wong zal beide dagen van het evenement aanwezig zijn om zijn fans te ontmoeten, met hen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties