BoekenBoeknieuwsLuitingh gaat verder met Nimmernacht van Jay Kristoff

Luitingh gaat verder met Nimmernacht van Jay Kristoff

-

Goed nieuws voor de fans van de Nimmernacht-reeks van Jay Kristoff! Het derde en laatste deel van de Nimmernacht-trilogie, Duistere Dageraad, verschijnt volgende zomer in juli eindelijk in druk! (Het e-book verschijnt gelijktijdig, het luisterboek iets later.)
 
Volgens de uitgever, Luiting-Sijthoff, hebben ze de publicatie flink moeten uitstellen door de tegenvallende verkoopresultaten van het vorige deel, Godsgraf, en de daarbij te verwachten hogere productiekosten voor dit laatste deel; het derde deel is altijd dikker. Maar blijkbaar was er genoeg vraag naar het derde deel en hebben ze besloten dit laatste deel toch uit te brengen zodat de serie compleet is. En nog een leuk nieuwtje: luisterplatform Storytel zorgt ervoor dat er ook prachtige luisterboeken komen, zodat je straks op alle mogelijke manieren kunt genieten van deze topserie.

Dat is fijn voor de liefhebbers van series die al vreesden een serie half af te moeten laten staan in de boekenkast. Eerder kwam al het nieuws dat ook ook de Godenoorlogen en Brug der Getijden verder gingen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties