Winacties Win Terug naar Shangri-La van Wim Slierendregt

[AFGELOPEN] Win Terug naar Shangri-La van Wim Slierendregt

-

Afgelopen woensdag hielden we een interview met Wim Slierendregt, auteur van Terug naar Shangri-La. Hierin vertelde hij over inspiratie voor zijn debuut en zijn plannen voor de toekomst. Nu mogen we ook twee exemplaren van het boek weggeven! Het enige dat je daarvoor hoeft in te vullen is onderstaand formulier, met daarin een kort berichtje waarom het boek je wel aanspreekt. Hieronder de beschrijving:

Tot diep onder de ruïne van een Romeins fort volgt Gijs, een armlastige student archeologie, aanwijzingen voor een schat. Hij vindt Marcus, een doodzieke Shangri-Laan. Marcus vraagt Gijs hem te redden door de tovenaar Merlijn op te sporen, die ergens in de buurt van kasteel Tintagel in Cornwall woont. Gijs ontmoet Maria, ze vallen voor elkaar. Maria is journaliste en ruikt een goed verhaal. Dat kan Gijs niet gebruiken. Hij moet Marcus redden, wil het goud van de buitenaardse Shangri-Lanen voor zichzelf houden en zet daarvoor zijn relatie met Maria op het spel. Lukt het Gijs om Merlijn op tijd te vinden en zo Marcus te redden? Heeft Gijs door zijn hebzucht zijn relatie met Maria onherstelbaar verwoest of krijgen ze nog een kans?

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in om mee te dingen:

Deze winactie is afgelopen. De winnares is A. de Waal. Gefeliciteerd en veel leesplezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties