Tv-seriesTv-nieuwsNetflix toont de rijke wereld van The Witcher in Bestiarium filmpjes

Netflix toont de rijke wereld van The Witcher in Bestiarium filmpjes

-

Ondanks corona wordt er momenteel hard gewerkt aan het tweede seizoen van The Witcher. Er waren wat tegenvallers door coronabesmettingen en een blessure bij hoofdrolspeler Henry Cavill staat deze nog steeds gepland voor 2021. Om ons weer lekker te maken dook Netflix in de wereld van de Witcher om een heel aantal bijzondere wezens uit te lichten die in de verhalen voorkomen. De originele schrijver, de Poolse Andrzej Sapkowski, baseerde zijn verhalen op de Slavische folklore, waarin heel wat vreemde figuren ronddwalen. Wat te denken van de Kikimora, Striga en de wisselaar. Hieronder in twee delen de achtergrond en voorbeelden van heel wat toffe wezens in The Witcher en hoe ze tot leven zijn gewekt:

The Witcher Bestiarium deel 1

The Witcher Bestiarium deel 2

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties