FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in november 2017

Series en Films op Netflix in november 2017

-

Natuurlijk zit iedereen nog volop in het tweede seizoen van Stranger Things dat een paar dagen geleden is uitgekomen, maar het is vast een goed idee om alvast eens vooruit te kijken naar wat er november gaat verschijnen!

Aan films komt bijvoorbeeld het tweede deel van de Divergent trilogie langs: Insurgent. In deze dystopische YA films, gebaseerd op de gelijknamige boeken, volgen we Beatrice Prior. In haar samenleving leefden verschilende facties in relatieve rust samen, maar sinds gebeurtenissen uit deel 1 woedt er een oorlog die Beatrice dwingen moeilijke keuzes te maken. Dan hebben we nog Goosebumps, een film gebaseerd op de populaire Kippevel serie (we spraken er toevallig nog over tijdens de Kinderboekenweek). In de hoofdrol is Jack Black, die altijd voor een vrolijke noot zorgt. En voor fans van sprookjes is er Tangled, de disney animatiefilm gebaseerd op het sprookje van Rapunzel.

Qua series staat er ook wat moois op ons te wachten. Zo verschijnt op 17 november de langverwachte serie van The Punisher. Hij stal de show in de Marvel/Netflix samenwerking van Daredevil seizoen 2 en krijgt nu dus een eigen serie. En dan is er nog het zevende en laatste(!) seizoen van Teen Wolf. Deze populaire serie die oorspronkelijk op MTV uitkwam volgt het verhaal van Scott McCall nadat hij wordt gebeten door een weerwolf en bijzondere krachten krijtgt. Verder gaan natuurlijk wekelijks de afleveringen van onder andere Star Trek Discovery (Seizoen 1) en Arrow (Seizoen 6) gewoon door.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties