Series en Films op Netflix in maart 2019

0
238

Het is weer tijd voor de maandelijkse vooruitblik op de nieuwe films en series op Netflix! Interessant is de nieuwe Turkse actie-fantasyserie Immortals. Mia was ooit mens, maar is veranderd in een vampier. Ze wil de wrede vampierenleider Dmitryverslaan, die op zoek is naar een artefact dat hem onsterfelijk zal maken (vanaf 8 maart). Een andere serie die toegevoegd gaat worden is Osmosis, een dystopische toekomst waarbij een computer je matcht met je geliefde, puur gebaseerd op de gegevens van je hersenen…

Oude films die worden toegevoegd zijn bijvoorbeeld Jurassic Park I, II en III, de goed ontvangen sciencefictionfilm District 9 van Neil Blomkamp en Despicable Me 1 en 2. Voor horrorfans wordt Blair Witch toegevoegd, gebaseerd op de klassieker The Blair Witch Project.

Helaas gaan er ook films en serie verdwijnen in maart. Zo zal de anime Kenshin geschrapt worden van het streamingkanaal, net als de sciencefictionfilms I, Robot en Tron: Legacy. Ook horrorfilms Insidious, Het Exorcisme van Anna Ecklund en Underworld: Blood Wars zullen niet meer te zien zijn. En Marvel (of moet ik zeggen Disney) is ook al bezig zijn films en series van Netflix te verwijderen. Zo zullen alle MCU films die er nu op staan niet meer in maart terugkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.