BoekenBoeken
Home Films Filmachtergrond Series en Films op Netflix in januari 2019

Series en Films op Netflix in januari 2019

0
190

Iets later dan normaal toch een nieuw artikel over de te verschijnen fantasy-sciencefiction en horrorfilms en series op Netflix deze maand. Ik had het bijna laten zitten, totdat ik zag dat we toch wel wat moois te verwachten hebben! Laten we er gelijk induiken.

Vanaf 12 januari is namelijk het eerste seizoen van de nieuwe serie van DC, Titans, te zien! Deze was al te bewonderen op de eigen streamingdienst van DC, maar aangezien die alleen nog in Amerika is, wordt Titans in andere landen via Netflix verspreid. In deze serie is Robin opgeleid door een Batman die eigenlijk nauwelijks meer een held te noemen is vanwege zijn harde aanpak. Robin besluit met Starfire, Raven en Beast Boy een eigen superheldenteam op te starten.

Bekijk de trailer van Titans hierboven

Ook 11 januari is Kong: Skull Island gepland. In deze nieuwe King Kong film zien we onder andere Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly en John Goodman die op een afgelegen eiland op zoek gaan naar Kong. Hier zien zij hem vechten tegen andere giganstische wezens.

Verder zijn de oude klassieker The Mask en de anime Godzilla: The Planet Eater al sinds 1 januari te bewonderen. Datzelfde geldt voor het derde, en tevens laatste, seizoen van A Serie of Unfortunate Events met Neil Patrick Harris als Lemony Snicket. Vanaf 18 januari is het tweede seizoen van Star Trek: Discovery te bekijken.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here