FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in januari 2019

Series en Films op Netflix in januari 2019

-

Iets later dan normaal toch een nieuw artikel over de te verschijnen fantasy-sciencefiction en horrorfilms en series op Netflix deze maand. Ik had het bijna laten zitten, totdat ik zag dat we toch wel wat moois te verwachten hebben! Laten we er gelijk induiken.

Vanaf 12 januari is namelijk het eerste seizoen van de nieuwe serie van DC, Titans, te zien! Deze was al te bewonderen op de eigen streamingdienst van DC, maar aangezien die alleen nog in Amerika is, wordt Titans in andere landen via Netflix verspreid. In deze serie is Robin opgeleid door een Batman die eigenlijk nauwelijks meer een held te noemen is vanwege zijn harde aanpak. Robin besluit met Starfire, Raven en Beast Boy een eigen superheldenteam op te starten.

https://www.youtube.com/watch?v=-PPofXaJ4go
Bekijk de trailer van Titans hierboven

Ook 11 januari is Kong: Skull Island gepland. In deze nieuwe King Kong film zien we onder andere Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly en John Goodman die op een afgelegen eiland op zoek gaan naar Kong. Hier zien zij hem vechten tegen andere giganstische wezens.

Verder zijn de oude klassieker The Mask en de anime Godzilla: The Planet Eater al sinds 1 januari te bewonderen. Datzelfde geldt voor het derde, en tevens laatste, seizoen van A Serie of Unfortunate Events met Neil Patrick Harris als Lemony Snicket. Vanaf 18 januari is het tweede seizoen van Star Trek: Discovery te bekijken.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties