SpellenSpelnieuwsVrijdag begint het avontuur met Harry Potter: Wizards Unite

Vrijdag begint het avontuur met Harry Potter: Wizards Unite

-

Al geruime tijd was de maker van Pokemon Go, Niantic, bezig met een augmented reality spel voor de mobiele telefoon rondom de wereld van Harry Potter. Na de eerste teaser is er nu eindelijk wat meer duidelijkheid wanneer het spel ook daadwerkelijk te spelen valt. Aankomende vrijdag zal voor spelers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk het spel te downloaden zijn, zo is te lezen in een officiële tweet van Niantic.

Andere landen zullen daarna langzaam volgen, dus ook in Nederland zullen we niet al te lang meer hoeven te wachten, zo is de verwachting. In het spel ga je onder andere op zoek naar fabeldieren, verzamel je magische objecten en kan je duelleren met andere tovenaars. 

Liever een offline spelletje spelen? Lees dan ons artikel over de 6 meest betoverende Harry Potter bordspellen >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties