SpellenSpelnieuwsDungeons & Dragons zomervakantieworkshops in bibliotheek Veghel

Dungeons & Dragons zomervakantieworkshops in bibliotheek Veghel

-

Altijd leuk om initiatieven van onze eigen redactieleden even in het zonnetje te zetten. Onze recensente Merel werkt bij bibliotheek Veghel en daar start vanaf zaterdag 24 juli een serie van 5 sessies van het spel Dungeons & Dragons, waarbij jongeren met elkaar samenwerken en discussiƫren om een queeste te volbrengen.

Deze Dungeons & Dragons zomervakantieworkshops zijn bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar met een voorliefde voor fantasie, die graag met elkaar in contact komen. De workshops worden begeleid door D&D- en LARP-expert Sjoerd Spierings, die helpt met het ontwikkelen van je eigen karakter van begin tot eind, waarna je met 9 anderen een avontuur aangaat.

De eerste bijeenkomst is in Bibliotheek Veghel op zaterdagochtend 24 juli van 10:00 tot 13:00 uur, waarna ze nog 4 keer op maandagavond van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar komen om de queeste te voltooien. Meer informatie op de officiƫle website >

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties