SpellenSpelnieuwsBouw je eigen Jurassic World in het gloednieuwe bordspel

Bouw je eigen Jurassic World in het gloednieuwe bordspel

-

Op 28 juni presenteert Just Games het officiële Jurassic World bordspel, gebaseerd op de populaire franchise. Met dit bordspel ben je samen met je medespelers verantwoordelijk voor de bouw van je eigen dinosaurus-pretpark; graaf botten op, kloon DNA, regel de financiering en bouw de hokken. Net als in de films kunnen de dinosaurussen ontsnappen wat levensgevaarlijke situaties oplevert en je park voorgoed zal doen sluiten. Naast de release van het spannende Jurassic World bordspel op 28 juni, is vanaf vandaag, 7 juni, Jurassic World 2 te zien in de bioscoop; fans van de Jurassic franchise en dino’s kunnen zich vanaf juni onderdompelen in de ultieme Jurassic ervaring!

Geef iedereen een rol: spreek af wie botten van de dinosaurussen gaat opgraven, wie het DNA kloont om de dinosauriërs te creëren, wie de hokken bouwt en wie regelt de financiering. Elke speler heeft zijn eigen expertise maar slim samenwerking is belangrijk. Door te dobbelen, gebruik te maken van de speelkaarten en slim te spelen kun je een groot park met dinosaurussen beheren. Maar let goed op, want de dinosaurussen kunnen ontsnappen! Is jullie pretpark hier tegen bestand?

Het bordspel Jurassic World van Just Games maakt gebruik van de officiële licentie van de populaire Jurassic World films, waardoor liefhebbers van de film thuis een complete Jurassic World ervaring kunnen beleven. Lukt het jou en je vrienden om in dit uitdagende bordspel het grootste dinosaurussen-pretpark te bouwen en veilig te runnen?

Het Jurassic World bordspel is vanaf 28 juni verkrijgbaar en Jurassic World 2 draait vanaf vanaf vandaag in alle Nederlandse bioscopen.

Leeftijd: 12 jaar
Spelers: 2-6
Speelduur: 60 minuten
Verkrijgbaar vanaf: 28 juni 2018
Consumentenadviesprijs: €39,99

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties