FilmsFilmnieuwsToch geen Star Wars-trilogie van de hand van Benioff en Weiss

Toch geen Star Wars-trilogie van de hand van Benioff en Weiss

-

Nog voordat het laatste seizoen van Game of Thrones klaar was, werd het nieuws naar buiten gebracht dat de makers van deze serie, David Benioff en D.B. Weiss, een nieuwe filmtrilogie gingen maken in het Star Wars universum. Beide heren waren erg enthousiast en vonden het een eer om aan de slag te gaan met nieuwe Star Wars verhalen.

Nu blijkt dat ze het te druk gaan krijgen met hun recentelijk gesloten deal met Netflix om daar films en series te maken, waardoor ze het werk voor Star Wars neer gaan leggen. Hoewel de deur volgens Disney altijd op een kier blijft staan, zal er in de nabije toekomst dus geen Star Wars film van hun hand komen. Welke projecten ze voor Netflix gaan maken is nog niet bekend.

Voor Star Wars is overigens genoeg content in de maak. Naast de Mandalorian serie op Disney+ en de aankomende The Rise of Skywalker, het laatste deel in de Skywalkersaga, is Rian Johnson ook al bezig met een nieuwe filmtrilogie en is ook een spin-off serie rondom Obi-Wan Kenobi gepland.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties