FilmsFilmnieuwsGame of Thrones makers aan de slag met Star Wars

Game of Thrones makers aan de slag met Star Wars

-

David Benioff en D.B. Weiss, de schrijvers en producenten van de immens populaire tv-serie Game of Thrones gaan van Winterfell naar een galaxy far, far away.

Vandaag werd bekend gemaakt dat er na de films van de zogeheten Skywalker Saga en de daaropvolgende trilogie van Rian Johnson, die recentelijk ook al was aangekondigd, een nieuwe serie films komt van de hand van dit Emmy Award winnende duo. Data voor deze films zijn uiteraard nog niet bekend gemaakt. Uit de mond van de twee gelukkigen:

“In the summer of 1977 we traveled to a galaxy far, far away, and we’ve been dreaming of it ever since,” Benioff and Weiss said in a joint statement. “We are honored by the opportunity, a little terrified by the responsibility, and so excited to get started as soon as the final season of Game of Thrones is complete.”

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties