FilmsFilmnieuwsNickolodeon opent Avatar Studios voor meer films en series

Nickolodeon opent Avatar Studios voor meer films en series

-

De bedenkers van Avatar: The Last Airbender mogen gelukkig weer aan de slag met nieuwe projecten onder de paraplu van Nickolodeon in het nieuw opgerichte Avatar Studios. Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino gaan allereerst aan de slag met een animatiefilm en zullen daarna nog nieuwe series ontwikkelen.

In een statement zeggen de twee: “Het is bijna ongelooflijk dat het 19 jaar geleden is dat we Avatar: The Last Airbender hebben gemaakt. Maar zelfs na al die tijd zijn er nog steeds veel verhalen en tijdsperioden in Aangs wereld die we graag tot leven willen brengen. We hebben het geluk dat we een steeds groter wordende groep gepassioneerde fans hebben die net zoveel plezier beleven aan het verkennen van de Avatarwereld als wij. En met deze nieuwe Avatar Studios-onderneming hebben we een fantastische kans om onze franchise en de verhalen erin op grote schaal te ontwikkelen. We zijn verheugd om terug te zijn bij Nickelodeon, waar Avatar begon, en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.”

Overigens heeft Netflix wel nog steeds de rechten op een live-actionfilm van Avatar, zoals we al eerder berichtten. Ook bij dit project waren de twee bedenkers betrokken, maar zij stapten een tijdje geleden op vanwege verschil in inzicht. Netflix is zover we weten echter nog steeds van plan de live-action film te maken.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties