FilmsFilmnieuwsNederland krijgt eigen horrorstreamingdienst: Horrify

Nederland krijgt eigen horrorstreamingdienst: Horrify

-

Horrorliefhebbers opgelet! Op 30 oktober 2018, een dag voordat Halloween wereldwijd gevierd wordt, wordt de Nederlandse videostreamingdienst Horrify gelanceerd. Dit is een dienst waarmee je uitsluitend horrorfilms en -series kunt bekijken. Het aanbod bestaat aanvankelijk uit meer dan honderd films en series, variërend van moderne films tot Italiaanse cultfilms. De dienst belooft wekelijks nieuwe titels te gaan toevoegen. Over twaalf dagen kun je onder meer al Oculus, American Mary, Spasmo, Stake Land, Carriers en Tales of Halloween verwachten.

Op de site van Horrify kun je je nu inschrijven op hun nieuwsbrief om kans te maken op één van de 25 gratis jaarabonnementen (normale prijs €6,95 p/m). De winactie is georganiseerd in samenwerking met horrorsite De Nachtvlinders.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties