BoekenBoeken
Home Films Filmnieuws Nederland krijgt eigen horrorstreamingdienst: Horrify

Nederland krijgt eigen horrorstreamingdienst: Horrify

0
144

Horrorliefhebbers opgelet! Op 30 oktober 2018, een dag voordat Halloween wereldwijd gevierd wordt, wordt de Nederlandse videostreamingdienst Horrify gelanceerd. Dit is een dienst waarmee je uitsluitend horrorfilms en -series kunt bekijken. Het aanbod bestaat aanvankelijk uit meer dan honderd films en series, variërend van moderne films tot Italiaanse cultfilms. De dienst belooft wekelijks nieuwe titels te gaan toevoegen. Over twaalf dagen kun je onder meer al Oculus, American Mary, Spasmo, Stake Land, Carriers en Tales of Halloween verwachten.

Op de site van Horrify kun je je nu inschrijven op hun nieuwsbrief om kans te maken op één van de 25 gratis jaarabonnementen (normale prijs €6,95 p/m). De winactie is georganiseerd in samenwerking met horrorsite De Nachtvlinders.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here