Tv-seriesTv-nieuwsHorrify brengt transmediale horrorserie L.A. Macabre naar Nederland

Horrify brengt transmediale horrorserie L.A. Macabre naar Nederland

-

Horrorstreamingplatform Horrify gaat de originele serie L.A. Macabre vertonen. De serie maakt gebruik van transmedia storytelling om een mysterie te onthullen, welke zich begeeft op de grens tussen feit en fictie. De eerste aflevering staat vanaf 2 oktober op Horrify, waarmee de mystery-crime serie voor het eerst te zien is in de Benelux!

L.A. Macabre gaat over een groep vrienden die een documentaire maken over een mysterieuze sekte in Los Angeles. De mini-serie volgt een uniek format van transmedia storytelling, waarbij de afleveringen worden ondersteund door vlogs van de hoofdpersonages. De clues om het mysterie te ontrafelen zijn verspreid over deze verschillende video’s, die als puzzelstukjes samengevoegd moeten worden.

Het verhaal is sterk geïnspireerd op Charles Manson en de Manson Family. Het is dit jaar precies 50 jaar geleden dat de Manson-moorden hebben plaatsgevonden. Door te linken aan waargebeurde evenementen en de documentaire-stijl van filmen, probeert regisseur Dan Ast een gevoel van realiteit over te brengen, waardoor de grens tussen feit en fictie vervaagt.

Horrify is een streamingdienst die een exclusief, uniek en divers aanbod van films en series biedt, om Nederlandse horrorfans in hun horror-behoefte te voorzien. Naast L.A. Macabre, belooft Horrify daarom ook nog meer titels toe te voegen. Hieronder vallen enkele grote horrorfilms, zoals Insidious 3 en Evil Dead, en een aantal nieuwe titels die niet eerder in Nederland te zien zijn geweest, zoals de Blumhouse-serie Into the Dark. Ook deze titels zullen dit najaar te zien zijn op Horrify.nl.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties