Mark Hamill laat fans schrikken voor het goede doel

0
70

Star Wars held Mark Hamill is weer lekker bezig. Ter ere van Star Wars Day (ook wel bekend als May the 4th Be With You) en Omaze’s Star Wars: Force for Change campagne, verraste de acteur fans met een mini-ontmoeting.

Deze superfans waren uitgenodigd om een aantal iconische momenten uit de Star Wars-films na te spelen voor een zogenaamd speciale jubileumvideo. Ze hadden alleen geen idee dat Luke Skywalker achter de gordijnen stond te wachten om ze te bespringen… met Darth Vader masker en al.

Deelnemers winnen o.a. een bezoek aan de Skywalker ranch incl. overnachting, een setbezoek aan de aankomende Han Solo-film en een kaartje voor de première van The Last Jedi. Die je dan samen met cast en crew gaat kijken natuurlijk. Vlucht- en hotelkosten zijn inbegrepen. De extra gelukkigen onder ons winnen ook nog een lunchafspraakje met Hamill himself.

Omaze werkt dit keer samen met Unicef en Starlight. Zeker 80% van de opbrengsten van de campagne gaan naar deze twee organisaties, die zich respectievelijk inzetten voor o.a. kinderen in nood en kinderen die ziek zijn/in het ziekenhuis liggen. Mee doen kan nog tot 11 mei via deze link. En zoals altijd heeft Omaze weer een flinke hoeveelheid extreem toffe goodies. Hoe meer je betaalt, hoe beter het cadeau, maar des te meer kans je ook maakt in de trekking. (Overigens loopt er ook nog een van Iron Man Robert Downey Jr. waarbij je op de set van de nieuwe Avengers onthaalt wordt.)

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie