Tv-seriesTv-nieuwsGeorge R.R. Martin werkt aan maar liefst 4 Game of Thrones projecten...

George R.R. Martin werkt aan maar liefst 4 Game of Thrones projecten met HBO

-

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu lijkt het dan toch eindelijk officieel. Er zijn maar liefst 4 Game of Thrones spin-off series in de maak bij HBO! En niemand minder dan George R.R. Martin himself schrijft mee.

Volgens IGN zijn zowel David Benioff als David Weiss, de showrunners van de huidige tv-serie, betrokken bij alle vier de projecten, terwijl George R.R. Martin slechts aan twee zal meeschrijven. Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service) en Carly Wray (The Leftovers) hebben elk een project met George. De andere twee series worden geschreven door Max Borenstein (Kong: Skull Island) en Brian Helgeland (LA: Confidential). Of dat goed of slecht is, geen idee.

Wanneer de series precies verschijnen is nog onduidelijk. Grote kans dat een van de series zich zal toespitsen op de novelles van Dunk en Ei. Martin bevestigde al eerder dat die zouden worden gemaakt. Een andere kanshebber is Roberts Rebellie, over de gebeurtenissen die leidden tot de machtswisseling in de Zeven Koninkrijken… daar waar het allemaal begon.

Iemand andere ideeën?

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Martin Jessba
Martin Jessba
Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties