George R.R. Martin werkt aan maar liefst 4 Game of Thrones projecten met HBO

0
696

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu lijkt het dan toch eindelijk officieel. Er zijn maar liefst 4 Game of Thrones spin-off series in de maak bij HBO! En niemand minder dan George R.R. Martin himself schrijft mee.

Volgens IGN zijn zowel David Benioff als David Weiss, de showrunners van de huidige tv-serie, betrokken bij alle vier de projecten, terwijl George R.R. Martin slechts aan twee zal meeschrijven. Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service) en Carly Wray (The Leftovers) hebben elk een project met George. De andere twee series worden geschreven door Max Borenstein (Kong: Skull Island) en Brian Helgeland (LA: Confidential). Of dat goed of slecht is, geen idee.

Wanneer de series precies verschijnen is nog onduidelijk. Grote kans dat een van de series zich zal toespitsen op de novelles van Dunk en Ei. Martin bevestigde al eerder dat die zouden worden gemaakt. Een andere kanshebber is Roberts Rebellie, over de gebeurtenissen die leidden tot de machtswisseling in de Zeven Koninkrijken… daar waar het allemaal begon.

Iemand andere ideeën?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.