EvenementenEvenementennieuws'MacGyver' als special guest aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

‘MacGyver’ als special guest aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

-

De enige man ter wereld die uit de gevangenis Guantanamo kan ontsnappen met slechts een paperclip en een papieren zakdoek komt op 24 en 25 november zijn Nederlandse fans ontmoeten in de Jaarbeurs Utrecht.

Utrecht, 7 november 2018 – Richard Dean Anderson, beter bekend als tv-held ‘MacGyver’, komt naar de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con.

In 1985 kreeg Richard de rol toegekend van Zwitsers-zakmes-minnend geheimagent ‘Angus MacGyver’ in de serie MacGyver, die hem wereldwijd miljoenen fans opleverde. Ook in Nederland keek men graag naar de serie om te zien hoe hij zich weer uit de volgende benarde situatie redde met slimme, vindingrijke trucs.

Anderson’s volgende grote succes beleefde hij door zijn rol als de bijdehante soldaat ‘Jack O’Neill’ in Stargate GS-1, een serie gebaseerd op de blockbuster Stargate. Ook in de spin-off Stargate: Atlantis en Stargate: Universe was Richard te zien als ‘O’Neill’.

Richard zal beide dagen aanwezig zijn op de grootste Comic Con van Nederland. Bezoekers die met hem op de foto willen kunnen hiervoor een photobooth-ticket kopen. Daarnaast kunnen zij hem vragen stellen tijdens zijn Q&A’s en een handtekening van hem bemachtigen tijdens de signeersessies.

Photobooth- en toegangstickets zijn te koop op www.dutchcomiccon.com

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties