EvenementenEvenementennieuwsGeannuleerd: Fantasy Fest 13 & 14 maart 2021

Geannuleerd: Fantasy Fest 13 & 14 maart 2021

-

Helaas werd zojuist kenbaar gemaakt dat Fantasy Fest 2021 in maart niet zal doorgaan. De editie van 2020 was zo ongeveer het laatste evenement voor de maatregelen dat nog live doorgang kon vinden.

De organisatie laat weten dat er “vooralsnog te weinig perspectief wordt geboden wat betreft het toestaan van evenementen na 9 februari. Om deze reden is het besluit genomen om Fantasy Fest van 13 & 14 maart te annuleren. “

Zodra de datum voor de najaars-editie van Fantasy Fest bekend is, zullen wij jullie hierover op de hoogte brengen. Ondertussen zijn er zo her en der nog online interpretaties van evenementen te volgen, zoals de online editie van de Dutch Comic Con op 6 februari.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties