Dit weekend: FACTS in Gent

0
23

In onze evenementenkalender kun je mooi in de gaten houden welke evenementen er in Nederland en België gepland staan. Dit weekend staat er bijvoorbeeld weer een heel mooie conventie gepland, namelijk de FACTS in Gent. Er zijn honderden activiteiten om te beleven, voor fans van Fantasy, Animatie, Comics, Toys, Sci-Fi, Games en Cosplay.

De speciale gasten van dit jaar zijn ook niet mis! Zo kun je er zomaar Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Star Wars: Rogue One), Dolph Lundgren (Aquaman, Expendables), Gaten Matarazzo (Dustin uit Stranger Things), Jason Isaacs (Lucius Malfoy uit Harry Potter) of Lana Parilla (Once Upon a Time) tegen het lijf lopen.

Verder zijn er vele workshops en panels, een gaming hall, bordspellenzone, esports arena, cosplay en een hal waar artiesten en designers hun vaardigheden tentoonstellen. Wie gaat er allemaal heen?

En voor de fans van anime die zondag nog niks van plan waren: kijk eens naar Anime Sunday! van Dynamo. Dit is een animemarathon die enkele zondagen in het jaar bij Dynamo Eindhoven plaatsvinden. Aankomende zondag draait de anime Btoom!.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here