Chad Michael Murray komt naar Dutch Comic Con om fans te ontmoeten

0
96

Heroes Dutch Comic Con, hét popculture event van Nederland, pakt verder uit met de komst van Chad Michael Murray, bekend van onder andere One Tree Hill en Riverdale. Eerder werden Carolina Ravassa (Overwatch), Colin O’Donoghue (Once Upon a Time), David Ramsey (Arrow) en Rose McIver (iZombie) al aangekondigd.

Chad Michael Murray brak door als internationale superster met zijn rol als Lucas Scott in de dramaserie One Tree Hill. Ook vertolkte hij een belangrijke rol als Jack Thompson in Agent Carter, de Marvel-serie over het leven van geheim agent Peggy Carter.

Maar ook als schrijver kende Chad succes. In 2011 debuteerde zijn eerste graphic novel Everlast, een intrigerend verhaal over een man die anderen naar een plek van wedergeboorte begeleidt. Het boek werd zeer goed ontvangen door comic critici. Everlast kwam tot stand met diverse tekenaars, waaronder Trevor Hairsine, een gerenommeerd comic artist die ook naar Utrecht af zal reizen voor de komende editie van Heroes Dutch Comic Con.

Chad Michael Murray is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen hem ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met hem op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here