Vind je het heerlijk om je te verliezen in een tof fantasyverhaal en lijkt het je leuk om ook nog invloed te hebben op hoe het verhaal zich ontwikkelt? Dan is FantasyWereld de komende tijd dé perfecte plek voor jou! Auteur Jeroen Cornelis is bezig met zijn manuscript genaamd Storm: Oorlogsmagiërs, en zal wekelijks op FantasyWereld zijn voortgang plaatsen. Hij daagt jullie daarbij telkens uit om mee te denken over de voortgang van het verhaal.

Dit kan op kleine schaal zijn, denk aan namen van personages, plaatsen of bijzondere voorwerpen, of zelfs op grotere schaal, zoals beslissingen van personages of belangrijke dialogen. Een fantastische manier om je eigen inspiratie te laten borrelen en mee te lezen terwijl een verhaal geschreven wordt. Komende week zullen we via een interview met Jeroen Cornelis meer uit de doeken doen wat dit interactieve leesfeuilleton precies zal gaan inhouden en natuurlijk het verhaal introduceren. Daarna gaat deel 1 volgende week zaterdag al van start!

Hopelijk zien we jullie dan weer terug. We hopen er samen met jullie een mooi avontuur van te maken!


Er waren hier dertien delen te lezen, maar aangezien Jeroen zijn boek nu officieel gaat uitbrengen is in overleg afgesproken alleen de eerste drie delen leesbaar te houden.

3 REACTIES

  1. Wij zijn blij en trots dit geweldige verhaal van Jeroen te mogen uitgeven. Heel binnenkort hebben we daarover interessant nieuws voor de fantasyfans! Natuurlijk is de primeur voor Jeroen zelf!
    Nieuwsgierig? Volg onze website, op instagram of Facebook.

Geef een reactie