StripsStripnieuwsHelp Dating for Geeks voort te bestaan

Help Dating for Geeks voort te bestaan

-

Iedereen die enigszins in het geeky wereldje zit zal vast de strip van Kenny Rubenis kennen: Dating for Geeks. In een dagelijks strookje komen de avonturen van een groepje geeky vrienden aan bod, waarbij er met flink wat humor op de popcultuur wordt ingegaan.

Tot voor de zomervakantie was de strip ook in de Metro te vinden, maar helaas is dat wegens bezuinigingen niet meer het geval. Hierdoor heeft Kenny besloten een crowdfunding op te starten om het voortbestaan van de strip nog even zeker te stellen. Deze campagne loopt nog 10 dagen door, dus alle kans om je steun te betuigen en Kenny een hart (en euro) onder de riem te steken.

Ga naar https://www.voordekunst.nl/projecten/9322-save-dating-for-geeks

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties