Winacties Maak kans op Sterrenvlucht van Brandon Sanderson!

[AFGELOPEN] Maak kans op Sterrenvlucht van Brandon Sanderson!

-

Zoals jullie gisteren konden lezen in het interview met oprichter Erik Schreuder van Iceberg Books is Sterrenvlucht het eerste boek van deze nieuwe uitgeverij dat van de drukker komt. Het is het eerste deel van de Skyward serie van Brandon Sanderson, een YA sciencefiction serie die wereldwijd zeer enthousiast ontvangen wordt (zoals eigenlijk alles van deze getalenteerde schrijver). En vandaag maak je kans om ook een exemplaar te winnen!

Over Sterrenvlucht

80 jaar geleden stortte een sterrenschip vol mensen neer op de planeet Detritus, die is omgeven door een eeuwenoude puinschil. De nakomelingen, die zichzelf de Rebellen noemen, leven in grotten maar worden desondanks toch onophoudelijk aangevallen door de Krell. De enige verdediging wordt gevormd door slimme jonge piloten die onbevreesd de lucht in gaan om de gemeenschap te beschermen. En piloot worden is altijd de ultieme droom van Spensa geweest. Maar haar lot is verweven met dat van haar vader – een piloot die jaren geleden werd neergeschoten, toen hij zijn team laf in de steek liet, waardoor Spensa’s kansen om naar de vliegschool te mogen klein zijn. Een toevallige ontdekking in een lang vergeten grot biedt haar misschien wel een manier om de sterren alsnog te claimen en een oud geheim te onthullen.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is bekend gemaakt.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Tsja… zoals in het interview te lezen is, iets dat ik eerder ook al in een mail antwoord heb gekregen naar aanleiding van mijn vraag daarover, gaat Iceberg Books geen e-books uitgeven. Ook niet met een paar maanden verschil tussen fysiek op papier en digitaal. Bijzonder teleurstellend en totaal niet meer van deze tijd. Jammer, ik heb er lang naar uitgekeken, maar door die halsstarrige houding waarmee je de legitieme digitale lezer of abonnee van een boeken streamingdienst buitenspel zet haak ik af. Ik heb er bewust voor gekozen jaren geleden over te gaan op digitaal lezen en hoef hier dus ook geen papieren boek te winnen.

    • Misschien dan maar aan de audioboeken? 😉 Er staat nog een e-book winactie op de planning, doe je daar aan mee!

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties