Tv-seriesTv-nieuwsWillow krijgt een vervolg als serie op Disney+

Willow krijgt een vervolg als serie op Disney+

-

Er wordt gewerkt aan een serie dat het verhaal van de fantasyklassieker Willow zal vervolgen. Jon Kasdan, schrijver van de Star Wars film Solo, zal het verhaal schrijven en ook de regisseur van het origineel, Ron Howard, is betrokken bij de serie. De serie zal zich zich waarschijnlijk richten op Elora Danan, de opgegroeide prinses die werd geteisterd door Queen Baymorda in de film. Natuurlijk zal er ook weer een rol zijn weggelegd voor Willow zelf, die wederom door Warwick Davies gespeeld zal worden. Wanneer we de serie kunnen verwachten is nog niet bekend.

Update: Inmiddels is er ook een teaser trailer verschenen:

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties