Tv-seriesTv-nieuwsTV-serie van de Grisha-serie van Leigh Bardugo

TV-serie van de Grisha-serie van Leigh Bardugo

-

We hadden het nieuws even gemist, maar het is alsnog te mooi om niet te delen: Netflix heeft wederom een mooie bron gevonden voor nieuwe content voor hun streamingkanaal! Ze gaan de Grisha en De Kraaien boeken van Leigh Bardugo hervertellen in een nieuwe tv-serie, waarvan het eerste seizoen acht afleveringen zal bevatten.

Betrokken bij het project zijn de ervaren Eric Heisserer (hij schreef het filmscript voor Bird Box, de hitfilm gebaseerd op De Kooi van Josh Malerman) en Shawn Levy, producer van Stranger Things.

Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend. Van Leigh Bardugo verschijnt later dit jaar King of Scars, de start van een nieuwe boekenserie in de wereld van de Grisha. De boeken van Leigh Bardugo worden in Nederland uitgegeven bij Blossom Books.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties