Tv-seriesTv-nieuwsSerie over Wakanda in de maak bij Disney+

Serie over Wakanda in de maak bij Disney+

-

Ryan Coogler, de regisseur van o.a. Black Panther, heeft een groot contract met Disney getekend in naam van zijn bedrijf Proximity Media, waarmee zij verschillende projecten voor Disney zullen mogen maken. Een ervan, zo meldde Variety ons, zal een live-action serie zijn rondom Wakanda.

“Ryan Coogler is een bijzondere verhalenverteller wiens visie en bereik hem tot een van de meest opvallende filmmakers van zijn generatie hebben gemaakt”, aldus Bob Iger, baas van The Walt Disney Company. “Met Black Panther bracht Ryan een baanbrekend verhaal en iconische personages op een betekenisvolle en gedenkwaardige manier tot leven. We zijn verheugd om onze relatie te versterken en kijken ernaar uit om meer geweldige verhalen te vertellen met Ryan en zijn team.”

Meer details over het verhaal of de planning zijn niet bekend. Momenteel werkt Coogler ook nog aan het vervolg op de eerste film. In augustus 2020 overleed hoofdrolspeler Chadwick Boseman aan darmkanker.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties