EvenementenEvenementennieuwsGeen Elfia Haarzuilens, maar wel Elfia Arcen en Fairy Nights

Geen Elfia Haarzuilens, maar wel Elfia Arcen en Fairy Nights

-

Het is de tijd van aankondigingen. Afgelopen week werd verteld dat Keltfest helaas niet doorgaat in 2021 en dat de organisatie zich vol zal richten op Castlefest 2021. Nu is ook de organisatie van Elfia aan de beurt, zij geven aan geen vergunning voor Elfia Haarzuilens te hebben gekregen. Elfia Arcen mag gelukkig wel doorgaan, net als Fairy Nights op 18 & 19 juni. Voor Elfia Arcen is er alvast een hele mooie gast aangekondigd, namelijk Alan Lee, een van de meest bekende Tolkien-illustratoren.

Heb jij nog een ongebruikt ticket van Elfia Haarzuilens 2020? Geen zorgen, deze kun je gebruiken voor een van de komende drie Elfia events: Elfia Arcen 2021, Elfia Haarzuilens 2022 of Elfia Arcen 2022. Je zal hierdoor op de eerste rang zitten voor deze events, omdat ze de komende Elfia evenementen in 2021 en 2022 minder bezoekers kunnen ontvangen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties