BoekenBoeken
Home Tv-series Tv-nieuws Nieuwe Swamp Thing serie in de maak bij streaming service DC Universe

Nieuwe Swamp Thing serie in de maak bij streaming service DC Universe

0
55

Er is een nieuwe tv-serie in de maak rondom een van de vele interessante personages uit de DC stal: Swamp Thing. Een pilot wordt nu geschreven door onder andere Mark Verheiden en Gary Dauberman en wordt in 2019 verwacht. De serie zal verschijnen op de onlangs aangekondigde DC Streaming Service getiteld DC Universe

Swamp Thing verscheen voor het eerst in een comic 1971 als personage bedacht door Len Wein en Berni Wrightson. In 2972 kwam Swamp Thing #1 uit, waarin we meer over het personage komen te weten. Onderzoeker Alec Holland verandert door chemicaliën na een ontploffing in zijn laboratorium in een soort natuurmonster dat de krachten van de natuur kan oproepen. Groot thema in zijn verhalen is de strijd van de natuur tegen de mens die het vervuilt. Ook bijzonder is dat de verhalen tegen de horror aanschurken. Al eerder verscheen er een Swamp Thing film gemaakt door horrorlegende Wes Craven.

Op DC Universe komen nog enkele tv-series rondom DC personages. Andere programma’s zijn onder andere ‘Metropolis’ dat zich afspeelt in de beroemde stad voor de komst van Superman en de dramaserie ‘Titans’, gebaseerd op het DC Comics-team met dezelfde naam. Ook komen de  animatieseries van Harley Quinn en Young Justice: Outsiders er.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here