Tv-seriesTv-nieuwsEerste blik op tv-serie van Het Rad des Tijds

Eerste blik op tv-serie van Het Rad des Tijds

-

Amazon wil zich gaan mengen in de strijd om abonnees met Netflix en Disney+ en daarvoor heeft het twee grote troeven in handen. Een tv-serie van The Lord of the Rings (over de Tweede Era) en een tv-serie van Het Rad des Tijds. Beide projecten zijn al van start, en van beide projecten weten we behalve enkele castleden eigenlijk verrassend weinig.

De show zal worden gemaakt door Rafe Judkins als executive producer met Rick Selvage en Larry Mondragon van Red Eagle Entertainment als hulp. De weduwe (en redacteur)  van Robert Jordan, Harriet McDougal, zal de schrijvers bijstaan en van advies voorzien. 

Nu is er echter ook wat beeldmateriaal van Tweewater online gekomen en ook een audiofragment te beluisteren! Hieronder een eerste blik op Tweewater, waar we het verhaal van Rhand Altor, Mart Cauton, Perijn Aybare en de vele andere personages zullen beginnen. Het audiofragment, slechts 16 seconden lang, kun je eronder luisteren.

Audiofragment:

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties