FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in oktober 2019

Series en Films op Netflix in oktober 2019

-

Oktober is in aantocht en dat betekent maar één ding: Halloween! Daarom zullen er de komende maand wat extra griezelige films en series op Netflix verschijnen. Zo is daar de verfilming van het korte verhaal van Stephen King en zijn zoon Joe Hill, In the tall grass (1 oktober), dat zal debuteren op Netflix. Zoals zoveel verhalen begint het allemaal heel onschuldig, zoals te lezen is uit de beschrijving: Als een zwangere vrouw en haar broer een enorm veld met hoog gras inlopen om een jongen te helpen, ontdekken ze dat ze daar mogelijk nooit meer uit kunnen komen.

Qua series zal bijvoorbeeld het negende seizoen van The Walking Dead (9 oktober) op de streamingdienst komen. Maar ook Haunted seizoen 2 (11 oktober) en horrorfilms A Nightmare on Elmstreet (1 oktober), The Purge en Dawn of the Dead (beide 11 oktober) zullen in oktober te zien zijn.

Andere films en series zijn The Big Bang Theory seizoen 12 (1 oktober), Shrek en Kick-Ass 2 (beide 11 oktober). Wellicht ook interessante films zijn El Camino: A Breaking Bad Movie, zoals de naam suggereert gebaseerd op de hitserie Breaking Bad, en de filmklassieker Jaws (beide 11 oktober).

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties