Bekijk de explosieve special effects van de Game of Thrones finale

0
200

Dat het einde van seizoen zes van Game of Thrones nogal explosief was, weten we inmiddels allemaal wel. Zo niet. Spoiler alert! Maar hoe ze dat precies voor elkaar hebben gekregen? Kijk snel verder voor deze toffe SFX reel.

In de video toont producent Rising Sun Pictures hun werk aan het laatste seizoen, met vooral veel aandacht voor de laatste aflevering en de spectaculaire explosie van de Sept van Baelor. Aan hen niet alleen de taak om heel King’s Landing vanaf de grond afaan op te bouwen, maar ook weer vrij volledig af te breken. (Lees: te laten exploderen.)

De hoeveelheid details is overweldigend. Van de dansende inwoners in een vergezicht van de stad, tot het bloed van de man die door een kerkbel wordt geplet. Red Rising Pictures heeft laag na laag zorgvuldig over elkaar heen geplakt.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie