Alle Marvel Netflix trailers van Comic-Con die je moet zien!

0
175

Naast de velen filmtrailers was er op Comic-Con uiteraard ook veel aandacht voor Netflix. De tv-zender debuteerde maar liefst drie nieuwe trailers. Alle Marvel originals. Als dat niet smullen wordt! Check hieronder voor meer informatie.

Eerst Jessica Jones spin-off Luke Cage over de barman met immense kracht en onpenetreerbare huid. De serie moet dieper ingaan op de voorgeschiedenis van Luke. De serie gaat vanaf september draaien.

Dan de eerste teasertrailer van Netflix’ nieuwe superheldenserie Iron Fist over superheld Daniel “Danny” Rand. Iron fist slaat overigens niet op zijn vuisten, maar op zijn vermogen om zijn chi te gebruiken in een gevecht. Danny moet het vooral van zijn martial arts hebben. Finn Jones speelt de hoofdrol in de serie. Die we natuurlijk kennen (herkennen doen we hem niet met zo’n baard) van zijn rol als Loras Tyrell in Game of Thrones. De serie gaat vanaf 2017 draaien.

En last but not least de teasertrailer voor Defenders! De serie waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage én Danny Rand samen moeten gaan komen om het kwaad te bestrijden. Wij kunnen niet wachten. Release ergens in 2017. (Waarschijnlijk na de introductie van Iron Fist.)

(Dat is trouwens Scott Glenn die je hoort. Ofwel Stick uit Daredevil, de man die hem leerde vechten.) En natuurlijk Nirvana’s Come as you are.

Martin schrijft al jaren voor verschillende nieuwswebsites over games, film en tv. Hij heeft een Blu-ray collectie waar je u tegen zegt, vooral als het om Aziatische films gaat, een abonnement op vrijwel elke streamingdienst die in Nederland live is, en een Steam bibliotheek met bijna 200 games.

Geef een reactie